Εξοπλισμός

Στο χώρο μας θα βρείτε, εκτός από ένα φιλικό περιβάλλον, τους ανθρώπους που θα σας κατατοπίσουν πάνω σε θέματα όπως: Εξωτερικά κουφώματα PVC, Αλουμινίου, Θωρακισμένες, Εσωτερικές Πόρτες, Έπιπλα κουζίνας, Παιδικά ...

Κατασκευές

Στόχος μας της εταιρείας μας είναι η κατασκευή και ολοκλήρωση οικοδομικών έργων αρίστης ποιότητας, σε προκαθορισμένα κοστολόγια και χρονοδιαγράμματα. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να παραδώσει το χώρο «με το ...

Ανακαινίσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η συνεργασία με τον ιδιοκτήτη σε όλο τα στάδια των εργασιών ώστε ...

http://www.arbihome.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/332571slide01.jpg
http://www.arbihome.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/682497slide02.jpg
http://www.arbihome.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/198702slide03.jpg
News Image

Εξοπλισμός

Στο χώρο μας θα βρείτε, εκτός από ένα φιλικό περιβάλλον, τους ανθρώπους που θα σας κατατοπίσουν ...

News Image

Κατασκευές

Στόχος μας της εταιρείας μας είναι η κατασκευή και ολοκλήρωση οικοδομικών έργων αρίστης ποιότητα...

News Image

Ανακαινίσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. ...

Προσφερόμενες Υπηρεσίες Arbi Home

E-mail Εκτύπωση PDF

01Εξοπλισμός: Στο χώρο μας θα βρείτε, εκτός από ένα φιλικό περιβάλλον, τους ανθρώπους που θα σας κατατοπίσουν πάνω σε θέματα όπως: Εξωτερικά κουφώματα PVC, Αλουμινίου, Θωρακισμένες, Εσωτερικές Πόρτες, Έπιπλα κουζίνας, Παιδικά Δωμάτια, Είδη Υγιεινής, Κτισμένα Τζάκια, Δάπεδα ξύλου, Μαρμάρου.

02Κατασκευές: Στόχος μας της εταιρείας μας είναι η κατασκευή και ολοκλήρωση οικοδομικών έργων αρίστης ποιότητας, σε προκαθορισμένα κοστολόγια και χρονοδιαγράμματα. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να παραδώσει το χώρο «με το κλειδί στο χέρι».

03Ανακαινίσεις: Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η συνεργασία με τον ιδιοκτήτη σε όλο τα στάδια των εργασιών ώστε να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα που θα τον ικανοποιήσει απόλυτα. Απόδειξη των παραπάνω είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Μέρος της δουλειάς μας μέσω φωτογραφιών μπορείτε να δείτε στην ενότητα Έργα μας.

Arbi Home

Τοποθέτηση όλων των παρεχόμενων προϊόντων βάσει προδιαγραφών του κατασκευαστή με τα ανάλογα υλικά ενώ παρέχονται και οι ανάλογες εγγυήσεις ποιότητας. Η Arbi Home αναλαμβάνει πέρα από την ανακαίνιση μεμονωμένων τμημάτων του σπιτιού, μπάνιου κουζίνας, εξωτερικού χώρου και την πλήρη ανακαίνιση τόσο των κατοικιών, όσο και των επαγγελματικών χώρων με τον εξής τρόπο:
Επισκέπτεται τον χώρο, καταγράφει την υπάρχουσα κατάσταση, ακούει τις ανάγκες του ιδιοκτήτη και κατόπιν σχεδιάζει(με ειδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα) προτείνει τα υλικά, τον τρόπο και τον χρόνο αποπεράτωσης του έργου με τον οικονομικότερο τρόπο.
Για τον σκοπό αυτό διαθέτει όλο το απαραίτητο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό δηλαδή πολ. μηχανικό, διακοσμητή, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, τοποθετητές εξωτερικών κουφωμάτων , τοποθετητές πλακιδίων μάρμαρων, μαραγκούς, χτίστες, βάφεις και όλα τα τεχνικά μέσα προς την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.
Με τον ίδιο τρόπο αναλαμβάνει και την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων.
Η Arbi Home αναλαμβάνει δε επίσης και την εξ ολόκληρου κατασκευή κτιρίων (κατοικίας η επαγγελματικού χώρου) περιλαμβανομένου του τοπογραφικού σχεδιαγράμματος της εκδόσεως της οικοδομικής άδειας και της μελέτης. Δραστηριοποιείτε με έργα πέρα από τον Ν. Σερρών και σε ολόκληρη την Ελλάδα όπως π.χ Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Δράμα, Θάσο, Ορεστιάδα, Νάουσα, Βόλο, Αθήνα, Κόρινθο.

Βρίσκεστε Εδώ: Υπηρεσίες